Udskiftning af vinduer og døre udføres med stor erfaring​

Trænger dine vinduer og døre til at blive skiftet ud? Er de utætte, og trækker det ind med kulde i din bolig eller din bygning? Kunne du tænke dig at give din bygning et nyt udseende? Så kan en udskiftning af vinduer og døre være den rette løsning for lige netop dig.

Hos Kuhøj Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring inden for både udskiftning af døre såvel som vinduer. Vi arnejder for både private boligejere og erhvervskunder i bl.a. Randers, Hobro, Tjele, Viborg og andre omkringliggende områder. Derudover kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet, som har brug for at få foretaget en professionel udskiftning af vinduer eller døre.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på en konkret byggeopgave, så benyt dig af vores kontaktformular.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Derfor skal du lade os stå for udskiftningen

Der er mange fordele ved at lade os stå for din udskiftning af døre og/eller vinduer. Vi har mere end 12 års erfaring som tømrer, og vi har igennem årene løst en lang række opgaver med udskiftning af vinduer og døre. Vi har dermed oparbejdet de rette kompetencer og den nødvendige erfaring til at kunne hjælpe dig med enhver opgave.

Vi står til rådighed for alle typer af kunder, og vi står klar til at hjælpe, uanset om der er tale om et enkelt vindue, der skal skiftes ud, eller en komplet udskiftning af alle bygningens vinduer og døre.

Fordelene ved en udskiftning af døre og vinduer

Der er rigtig mange fordele ved at få udskiftet vinduerne og dørene i en bygning. Du kan bl.a. opnå:

  • ​Et bedre indeklima
  • ​Et bedre lysindfald
  • ​Et nyt flot udseende på din bygning
  • ​En økonomisk besparelse på din varmeregning

Tømrer og snedker med fokus på funktion og æstetik​

Spar penge på varmeregningen

En af de altoverskyggende fordele ved at udskifte sine vinduer og døre i en bygning er, at der er mulighed for at opnå store økonomiske besparelser på varmeregningen. Det gælder primært, hvis de gamle vinduer og døre er utætte. Det betyder nemlig, at den kolde luft udefra trænger ind i boligen, samtidig med at den varme luft i boligen siver ud. Derved kommer du hurtigt til at bruge ekstra mange penge på at varme boligen op.

Ved i stedet for at få monteret nye  vinduer og døre kan du således spare en hel del penge på varmeregningen. Du vil allerede kunne mærke det fra den første dag.

Få et bedre indeklima

Hvis dine døre og vinduer er utætte, vil du opleve problemer med træk inde i din bolig. Samtidig kan der skabes kuldebroer, og det kan være svært at varme boligen op til en behagelig temperatur. Nye vinduer og døre kan derfor sikre dig et bedre indeklima, hvor du undgår træk.

Giv boligen et nyt udseende

Vinduerne spiller en stor rolle, når det kommer til boligens udvendige udtryk. Kunne du tænke dig at give din bolig et helt nyt udseende, kan det derfor være en god ide at udskifte vinduerne. Det kan fx være, at dine nuværende sprossevinduer slet ikke passer til bygningen, hvis den er blevet renoveret og moderniseret. Det kan også være, at du kunne tænke dig et større vinduesparti, som kan give din bolig et mere moderne udtryk. Vi er også behjælpelige med udskiftning af indvendige døre.

Der findes rigtig mange forskellige typer vinduer, og der er dermed gode muligheder for at give facaden lige netop det udtryk, som du kunne tænke dig

Få et bedre lysindfald

Er bygningens nuværende vinduer små, er der mulighed for at få et bedre lysindfald ved at skifte dem ud med nogle større vinduer. Jo større vinduerne er, desto mere lys vil der også komme ind i boligen. Det kan også være i form af ovenlysvinduer, der giver et flot og behageligt lys.

Hvad koster montering af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger i høj grad af opgavens omfang, samt hvilken type vinduer der er tale om. Vi har mange års erfaring med montering af vinduer og døre fra forskellige producenter, og vi kan desuden levere nye vinduer efter mål, så de passer perfekt ind i bygningen. Det samme gælder ved udskiftning af døre.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi vil altid hellere bruge lidt ekstra tid på opgaven for derved at sikre os, at kvaliteten er i top.

​Kontakt os og få hjælp til
​udskiftning af vinduer og døre

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af vinduer eller døre i din bolig eller bygning, skal du endelig bare kontakte os. Vi står altid klar med professionelle løsninger og et uforpligtende tilbud.

Vi kan enten kontaktes på tlf. 28 93 44 06 eller e-mail casper@kuhoj.dk.​

Vi er medlem af DI Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

Byggeriets Ankenævn

Såfremt du oplever uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Kuhøj Tømrer & Snedker – CVR: 38461656