Renovering af hus har mange fordele

Drømmer du om mere plads? Trænger din bolig til at blive moderniseret? Har mange års daglig slid sat sit præg på huset, og trænger det til at blive renoveret? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kuhøj Tømrer og Snedker står vi klar til at hjælpe dig med at foretage en professionel renovering af hus lige efter dine ønsker og behov.

Vi kører hovedsageligt ud til kunder i Hobro, Viborg, Randers og andre omkringliggende områder, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet, som har brug for vores ekspertise inden for husrenovering.

Få mere plads eller udnyt pladsen bedre

En af de mange fordele der er ved en husrenovering er, at den kan sikre, at du enten får mere plads i din bolig, eller at du får udnyttet dine kvadratmeter bedre, så det føles som om, at du har fået mere plads. I den forbindelse sørger vi for at ombygge din bolig, så du kan få din drømmeløsning. Det kan fx være, at du drømmer om at få et stort og åbent samtalekøkken, eller det kan være, at du har behov for et ekstra værelse. Her kan vi fx sætte en skillevæg op i et større værelse, så der i stedet for bliver to mindre værelser.

Få en mere moderne bolig

Tendenserne inden for indretning af boligen skifter hele tiden, og er det lang tid siden, din bolig blev renoveret, kan det være, at det er blevet tid til at få en mere moderne bolig, der lever op til de nuværende krav til funktionalitet og æstetik. Det kan fx være, at du er træt af de mørke trælofter, eller det kan være, at gulvene trænger til at blive udskiftet med nogle mere moderne løsninger. Mulighederne er mange, når det kommer til modernisering af boligen.

Spar penge på varmeregningen

Der er også mulighed for at opnå store besparelser på varmeregningen ved at få renoveret sit hus. Ved en renovering af hus kan vi bl.a. stå for udskiftning af vinduer og døre i boligen, så varmen ikke siver ud, mens den kolde luft udefra trænger ind i boligen. Vi kan også står for husets tagrenovering hvis dit tag trænger.

Få kompetent rådgivning og vejledning

Uanset om du drømmer om en simpel eller en mere kompliceret ombygning eller renovering af hus, står vi klar med kompetent hjælp. Der er mange valg, der skal træffes, hvad enten der er tale om en totalrenovering af hus, ejendom eller facade. Vi står gerne klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning, så du får den rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov.​

Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi ved derfor, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan vi kan løse enhver udfordring. Samtidig kommer vi også gerne med vores inputs og ideer til, hvordan du fx kan ombygge din bolig for at løse dit problem med pladsmangel.

Vi rådgiver og vejleder dig også gerne ift. de forskellige materialer, der typisk skal anvendes i forbindelse med en renovering af hus. På den måde kan du sikre, at du får bygget i de bedste materialer til en pris, der matcher dit budget.

Drømmer du om at få foretaget en større renovering af hus, kræver det en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet bliver udført korrekt. Vi hjælper dig gerne med både ansøgning om en eventuel byggetilladelse samt en udarbejdelse af alle de relevante dokumenter. Hos os er du med andre ord i trygge hænder igennem hele processen.

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at give en konkret pris på renovering af hus uden at kende til opgavens omgang og type, da prisen kan variere meget fra opgave til opgave. Vi tilbyder dog altid en konkurrencedygtig pris, hvad enten der er tale om en totalrenovering eller en mere simpel ombygning.

Den konkrete pris afhænger bl.a. af, hvor omfattende en renovering af hus du kunne tænke dig, og om vi samtidig også skal ombygge huset. Derudover afhænger prisen også af valg af materialer og særlige forhold, der kan gøre sig gældende i din bolig.

Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din husrenovering, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, når vi har været forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig om dine ønsker og forventninger til renoveringen.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilken løsning der er den rette for dig og din bolig, og hvilke muligheder du har i forbindelse med en renovering af hus, hører vi meget gerne fra dig, og det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud og billige priser på din opgave. 

Du kan enten ringe til os på tlf. 28 93 44 06 eller skrive til vores e-mail casper@kuhoj.dk.​

Så få et godt tilbud på tømrer- & snedkerarbejde i dag

​Om os

Giv os en udfordring og vi løser den. Vi yder det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Med vores store erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris. 

Vi er medlem af byg garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Medlemmer af Dansk Byggeri er naturligvis omfattet af Byg Garanti. 

Kuhøj Tømrer & Snedker

☎ ​28 93 44 06

CVR: 38461656