​Renovering af hus har mange fordele

Drømmer du om mere plads? Så kan du få det ved at få foretaget en husrenovering. Hos Kuhøj Tømrer og Snedker tilbydes professionel renovering af hus efter dine ønsker og behov. Jeg befinder mig mest i og omkring Hobro, Tjele og Randers, men kører også gerne ud til kunder i resten af landet.

Uanset om du drømmer om en simpel eller mere kompliceret ombygning, så står jeg klar med kompetent hjælp. En totalrenovering af facade, hus eller ejendom, kan både sænke din varmeregning, samt udnytte husets antal af kvadratmeter bedre. Derudover er det en ideel løsning, hvis du mangler mere plads i dit hjem.

Hvad koster renovering af hus?

Den nøjagtige pris på renovering af hus afhænger af flere forskellige parametre, herunder opgavens omfang og type. Dog giver jeg altid en god pris, uanset om der er tale om en totalrenovering af hus eller en mere simpel ombygning.​

Vil du gerne have foretage en større renovering af hus, kræver det en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet er korrekt udført. Jeg hjælper dig med ansøgning om eventuel byggetilladelse samt udarbejdelsen af disse dokumenter. Hos mig er du altså i trygge hænder igennem hele processen.

Kontakt mig for et godt tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om hvilken løsning der er den rette for dig og hvilke muligheder du har, så kontakt mig endelig. Jeg giver dig også gerne et uforpligtende tilbud med på vejen.

Ring på telefon: 28 93 44 06 eller skriv en mail til: casper@kuhoj.dk, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

​​

Så få et godt tilbud på tømrer- & snedkerarbejde i dag

​Om os

Giv os en udfordring og vi løser den. Vi yder det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Med vores store erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris. 

Vi er medlem af byg garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Medlemmer af Dansk Byggeri er naturligvis omfattet af Byg Garanti. 

Kuhøj Tømrer & Snedker

☎ ​28 93 44 06

CVR: 38461656