Renovering af hus
​har mange fordele

Drømmer du om mere plads? Trænger din bolig til at blive moderniseret? Eller har mange års daglig slid sat sit præg på huset, og trænger det derfor til at blive renoveret? Så er du kommet til det rette sted. Hos Kuhøj Tømrer og Snedker står vi klar til at hjælpe dig med at foretage en professionel renovering af hus lige efter dine ønsker og behov.

Vi kører hovedsageligt ud til kunder i Viborg, Hobro, Tjele, Randers og andre omkringliggende områder, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet, som har brug for vores ekspertise inden for husrenovering.​

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på en konkret byggeopgave, så benyt dig af vores kontaktformular.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Få bedre plads - eller udnyt dine kvadratmeter bedre

En af de mange fordele der er ved en husrenovering er, at den kan tilbyde dig mere plads i din bolig, eller at du får udnyttet dine kvadratmeter bedre, så det føles som om, at du har fået mere plads. I den forbindelse sørger vi for at renovere din bolig, så du kan få mere ud af dit hjem. Det kan f.eks. være, at du drømmer om at få et stort og åbent samtalekøkken, eller det kan være, at du har behov for et ekstra værelse. Her kan vi eksempelvis sætte en skillevæg op i et større værelse, så der i stedet for bliver to mindre værelser.

Spar penge på varmeregningen

Der er også mulighed for at opnå store besparelser på varmeregningen ved at få renoveret sit hus. Ved renovering af hus kan vi bl.a. udskifte gamle og utætte vinduer og døre i boligen, så varmen ikke siver ud, mens den kolde luft udefra trænger ind i boligen.​​

Tømrer og snedker med fokus på funktion og æstetik​

Få kompetent rådgivning og vejledning

Uanset om du drømmer om en simpel eller en mere kompliceret ombygning eller renovering, står vi klar med kompetent hjælp. Der er mange valg, der skal træffes, hvad enten der er tale om en totalrenovering af hus, badeværelse eller facade. 

Vi står gerne klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning og vejledning, så du får den rette løsning, der lever op til dine ønsker og behov.​ Vi har mange års erfaring inden for branchen, og vi ved derfor, hvad der kan lade sig gøre, og hvordan vi kan løse eventuelle udfordringer. Samtidig kommer vi også gerne med vores inputs og ideer til, hvordan du f.eks. kan ombygge din bolig for at løse dit problem med pladsmangel.

Vi vejleder dig også gerne ift. de forskellige materialer, der typisk anvendes i forbindelse med renoveringsarbejde. På den måde kan du sikre, at du får bygget i de bedste materialer til en pris, der matcher dit budget.

Drømmer du om at få foretaget en større renovering af hus, kræver det en byggetilladelse samt dokumentation for, at arbejdet bliver udført korrekt. Hertil hjælper vi dig gerne med både ansøgning om en eventuel byggetilladelse samt en udarbejdelse af alle de relevante dokumenter. Hos os er du med andre ord i trygge hænder igennem hele processen.

Hvad koster renovering af hus?

Det er svært at give en konkret pris på renovering af hus uden at kende til opgavens omfang og type, da det kan variere meget fra opgave til opgave. Vi tilbyder dog altid en konkurrencedygtige priser, hvad enten der er tale om en totalrenovering eller en mere simpel ombygning.

Den konkrete pris afhænger bl.a. af, hvor omfattende en renovering af hus du kunne tænke dig. Derudover afhænger prisen også af valg af materialer og særlige forhold, der kan gøre sig gældende i din bolig.

Kunne du tænke dig en konkret pris på lige netop din husrenovering, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud, når vi har været forbi til at besigtige opgaven og har taget en snak med dig om dine ønsker og forventninger til renoveringen.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilken løsning der er den rette for dig og din bolig, og hvilke muligheder du har i forbindelse med en renovering af hus, hører vi meget gerne fra dig. Det gælder naturligvis også, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Du kan enten ringe til os på tlf. 28 93 44 06 eller skrive til vores e-mail casper@kuhoj.dk.​

Vi er medlem af DI Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

Byggeriets Ankenævn

Såfremt du oplever uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Kuhøj Tømrer & Snedker – CVR: 38461656