Tagrenovering efter
​dine ønsker og behov

Trænger dit tag til at blive renoveret, eller kunne du fx tænke dig at få monteret tagvinduer eller opført en tagterrasse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Kuhøj Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring inden for forskelligt tagarbejde, og vi kan bl.a. hjælpe dig med den tagrenovering, hvis dit tag trænger til en kærlig hånd.

Vi tager opgaver for både private husejere og erhvervskunder i områderne i og omkring Hobro, Vibog, Randers og Tjele for at foretage en tagreparation eller andet tagarbejde, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet, som har brug for vores kompetencer.

Vi skaber den løsning, du drømmer om

Vi kan hjælpe dig med at skabe lige præcis den løsning, som du går og drømmer om. Det gælder, uanset om du ønsker at få bygget en tagterrasse, eller om du har en tagetage, som du godt kunne tænke dig at få sat i stand for at få flere kvadratmeter i boligen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du drømmer om at få monteret en kvist, eller hvis du ønsker at få mere lys ind i din bolig ved hjælp af ovenlysvinduer.

Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for renovering af tag, og vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum, så vi kan sørge for at imødekomme disse på bedst mulig vis. På den måde kan vi være sikre på, at du får foretaget en tagrenovering, som du kommer til at være tilfreds med.​​

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på en konkret byggeopgave, så benyt dig af vores kontaktformular.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad koster et nyt tag?

Skal der lægges et nyt tag på dit hus eller din ejendom, er det som regel vigtigt på forhånd at vide, hvor meget det kommer til at koste. 

Det kan nemlig være meget forskelligt, hvad et nyt tag koster. Det afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvor stort taget skal være, hvilken tagtype der ønskes, og om der for eksempel skal monteres ovenlysvinduer eller etableres kviste.

Skal du have lagt et nyt tag på huset, sørger vi altid for at rådgive og vejlede dig, så du kender til de forskellige muligheder og priser inden for de forskellige tagtyper, og vi garanterer dig desuden altid en konkurrencedygtig pris på vores arbejde, uanset hvilken løsning du ender med at vælge.

Tømrer og snedker med fokus på funktion og æstetik​

Kontakt os og hør mere
​eller få et godt tilbud på en tagrenovering

​Kunne du tænke dig at høre mere om de mange muligheder, der er i forbindelse med en tagrenovering, eller har du nogle spørgsmål? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har en konkret opgave, som du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på.

Så kommer vi ud til en besigtigelse og en god snak med dig om dine ønsker og behov, og på baggrund af dette udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en konkurrencedygtig pris.

Du kan med fordel ringe til os for yderligere information på tlf. 28 93 44 06, men du kan også skrive til vores e-mail, casper@kuhoj.dk, hvis det passer dig bedre.​

Vi er medlem af DI Dansk Byggeri og omfattet af Byg Garanti

Byggeriets Ankenævn

Såfremt du oplever uoverenstemmelse med vores samarbejde, har du mulighed for at klage til Byggeriets Ankenævn.

Byggeriets Ankenævn
Nørre Voldgade 106, 1358 København K


info@byggerietsankenaevn.dk
www.byggerietsankenaevn.dk

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ring til os direkte

Send en e-mail​

Adresseinformation

Kuhøj Tømrer & Snedker – CVR: 38461656