Tagrenovering efter dine ønsker og behov​

Drømmer du om at få foretaget en renovering af tag? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Kuhøj Tømrer og Snedker tilbydes hjælp til alle opgaver inden for tagrenovering. Jeg befinder mig mest i og omkring Hobro, Tjele og Randers, men kører også gerne ud til kunder i resten af landet.

Jeg har stor erfaring med mange former for tagrenovering. Uanset om der er tale om opførsel af tagterrasser eller istandsættelse af tagetager, så står jeg klar med professionel hjælp. Jeg sætter altid dine ønsker og behov i centrum og imødekommer disse på bedst mulig vis. På den måde er jeg garanteret, at du bliver tilfreds med resultatet.

Hvad koster et nyt tag?

Det er svært at give en præcis pris på hvad et nyt tag koster, da det afhænger af flere forskellige faktorer. Det kommer eksempelvis an på tagets type samt tagets areal. Dog kan du være sikker på, at jeg altid tilbyder en god og konkurrencedygtig pris, uanset hvilken løsning der er tale om.

​​

Der kan være mange gode grunde til at få foretaget en tagrenovering. Det kan være, du drømmer om at få flere kvadratmeter til hjemmet. Her er taget ofte et godt sted at lede. Jeg kan også hjælpe ved en tagreparation, eller hvis du ønsker nye kviste eller ovenlysvinduer. Du bør altså ikke tøve med at kontakte mig – jeg laver alle former for tagarbejde.

Kontakt mig for at høre mere om tagrenovering

Har du spørgsmål eller vil du vide mere om tagrenovering? Jeg står altid klar med professionel hjælp og gode tilbud.

Du kan kontakte mig på telefon: 28 93 44 06 eller skriv en mail til: casper@kuhoj.dk, så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

​​

Så få et godt tilbud på tømrer- & snedkerarbejde i dag

​Om os

Giv os en udfordring og vi løser den. Vi yder det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Med vores store erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris. 

Vi er medlem af byg garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Medlemmer af Dansk Byggeri er naturligvis omfattet af Byg Garanti. 

Kuhøj Tømrer & Snedker

☎ ​28 93 44 06

CVR: 38461656