Tagrenovering efter dine ønsker og behov

Trænger dit tag til at blive renoveret, eller kunne du fx tænke dig at få monteret tagvinduer eller opført en tagterrasse? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Kuhøj Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring inden for forskellige former for tagarbejde, og vi kan bl.a. hjælpe dig med den tagrenovering, som dit tag trænger til.

Vi kører ud til både private kunder og erhvervskunder i områderne i og omkring Hobro, Randers og Viborg for at foretage en tagreparation eller andet tagarbejde, men vi kører også gerne ud til kunder i resten af landet, som har brug for vores kompetencer.

Vi skaber den løsning, du drømmer om

Vi kan hjælpe dig med at skabe lige præcis den løsning, som du drømmer om. Det gælder, uanset om du drømmer om at få bygget en tagterrasse, eller om du har en tagetage, som du kunne tænke dig at få sat i stand for at få flere kvadratmeter i boligen. Vi kan også hjælpe dig, hvis du drømmer om at få monteret en kvist, eller hvis du ønsker at få mere lys ind i din bolig ved hjælp af ovenlysvinduer.

Vi har mange års erfaring inden for forskellige former for renovering af tag, og vi sætter altid dine ønsker og behov i centrum samt sørger for at imødekomme disse på bedst mulig vis. På den måde kan vi være sikre på, at du får foretaget en tagrenovering, som du kommer til at være tilfreds med.​

Hvad koster et nyt tag?

Skal der lægges et nyt tag på huset eller bygningen, er det som regel vigtigt på forhånd at vide, hvor meget det kommer til at koste. 

Det kan nemlig være meget forskelligt, hvor meget et nyt tag koster. Det afhænger af en række forskellige faktorer, herunder hvor stort taget skal være, hvilken tagtype der ønskes, og om der fx skal monteres ovenlysvinduer eller etableres kviste.

Skal du have lagt et nyt tag på huset i Hobro, Viborg, Randers eller omegn, sørger vi altid for at rådgive og vejlede dig, så du kender til de forskellige muligheder og priser inden for de forskellige tagtyper, og vi garanterer dig desuden altid en konkurrencedygtig pris på vores arbejde, uanset hvilken løsning du ender med at vælge.

Kontakt os og hør mere eller få et godt tilbud på en tagrenovering

​Kunne du tænke dig at høre mere om de mange muligheder, der er i forbindelse med en tagrenovering, eller har du andre spørgsmål angående udskiftning af vinduer og renovering af hus, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har en konkret opgave, som du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på. 

Så kommer vi ud til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig om dine ønsker og behov, og på baggrund af dette besøg udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig med en konkurrencedygtig pris.

Du kan med fordel ringe til os for yderligere information på tlf. 28 93 44 06, men du kan også skrive til vores e-mail casper@kuhoj.dk, hvis det passer dig bedre.​

Så få et godt tilbud på tømrer- & snedkerarbejde i dag

​Om os

Giv os en udfordring og vi løser den. Vi yder det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Med vores store erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris. 

Vi er medlem af byg garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Medlemmer af Dansk Byggeri er naturligvis omfattet af Byg Garanti. 

Kuhøj Tømrer & Snedker

☎ ​28 93 44 06

CVR: 38461656