Udskiftning af vinduer og døre

udføres med stor erfaring

Trænger dine vinduer og døre til at blive udskiftet? Er de utætte, og trækker det ind med kulde i din bolig eller din bygning? Kunne du tænke dig at give din bygning et nyt udseende? Så kan en udskiftning af vinduer og døre være den rette løsning for lige netop dig. Vi tilbyder professionel montering af vinduer

Hos Kuhøj Tømrer og Snedker har vi mange års erfaring inden for både udskiftning af døre såvel som udskiftning af vinduer, som vi udfører for private boligejere og erhvervskunder i bl.a. Randers, Hobro, Viborg og andre omkringliggende områder. Derudover kører vi også gerne ud til kunder i resten af landet, som har brug for at få foretaget en professionel udskiftning af vinduer eller døre.

Derfor skal du lade os stå for udskiftningen

Der er mange fordele ved at lade os stå for din udskiftning af døre og/eller vinduer. Vi har mere end 12 års erfaring som tømrer, og vi har igennem årene løst rigtig mange opgaver for kunder i forbindelse med udskiftning af vinduer og døre. Vi har dermed oparbejdet de rette kompetencer og den nødvendige erfaring til at kunne hjælpe dig med enhver opgave.

Vi står til rådighed for alle typer af kunder, og vi står klar til at hjælpe, uanset om der er tale om en enkelt udskiftning eller en komplet udskiftning af alle bygningens vinduer og døre.

Fordelene ved en udskiftning af døre og vinduer

Der er rigtig mange fordele ved at få udskiftet vinduerne og dørene i en bygning. Du kan bl.a. opnå:

  • ​Et bedre indeklima
  • ​Et bedre lysindfald
  • ​Et nyt flot udseende på din bygning
  • ​En økonomisk besparelse på din varmeregning

Spar penge på varmeregningen

En af de altoverskyggende fordele ved at udskifte sine vinduer og døre i en bygning er, at der er mulighed for at opnå store økonomiske besparelser på varmeregningen. Det gælder primært, hvis de gamle vinduer og døre er utætte. Det betyder nemlig, at den kolde luft udefra trænger ind i boligen, samtidig med at den varme luft i boligen siver ud. Derved kommer du hurtigt til at bruge ekstra mange penge på at varme boligen op.

Ved i stedet for at få monteret nogle nye  vinduer og nye døre kan du på den måde spare rigtig mange penge på varmeregningen, og det vil allerede være fra den dag, de bliver monteret.

Få et bedre indeklima

Hvis dine døre og vinduer er utætte, vil du opleve problemer med træk inde i din bolig. Samtidig kan der skabes kuldebroer, og det kan være svært at varme boligen op til en behagelig temperatur. Nye vinduer og døre kan derfor sikre dig et bedre indeklima, hvor du undgår træk.​

Få et bedre lysindfald

Er bygningens nuværende vinduer små, er der mulighed for at få et bedre lysindfald ved at skifte dem ud med nogle større vinduer. Jo større vinduerne er, desto mere lys vil der også komme ind i boligen. Det kan også være i form af ovenlysvinduer, som vi også tilbyder at montere vinduer efter nye mål.

Giv boligen et nyt udseende

Vinduerne spiller en stor rolle, når det kommer til boligens udvendige udtryk. Kunne du tænke dig at give din bolig et helt nyt udseende, kan det derfor være en god ide at udskifte vinduerne. Det kan fx være, at dine nuværende sprossevinduer slet ikke passer til bygningen, hvis den er blevet renoveret og moderniseret. Det kan også være, at du kunne tænke dig et større vinduesparti, som kan give din bolig et mere moderne udtryk. Vi har også behjælpelige med udskiftning af indvendige døre.

Der findes rigtig mange forskellige typer vinduer, og der er dermed gode muligheder for at give facaden lige netop det udtryk, som du kunne tænke dig.

Hvad koster montering af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger i høj grad af opgavens omfang, samt hvilken type vinduer der er tale om. Vi har mange års erfaring med montering af vinduer og døre fra forskellige producenter, og vi kan desuden levere vinduer efter mål, så de passer perfekt ind i bygningen. Det samme gælder ved udskiftning af døre.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Hvor meget lige netop din opgave kommer til at koste afhænger bl.a. af, hvor mange vinduer og døre vi skal udskifte, og om der er behov for at tilpasse bygningen ved monteringen, hvis du fx ønsker at få monteret større vinduer end dine nuværende. Uanset hvad er du dog altid garanteret en høj kvalitet og en konkurrencedygtig pris, når du lader os stå for opgaven.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi vil hellere bruge lidt ekstra tid på opgaven for derved at sikre os, at kvaliteten er i top.

​Kontakt os og få hjælp til udskiftning af vinduer og døre

Skal vi hjælpe dig med udskiftning af vinduer eller døre i din bolig eller bygning, skal du endelig bare kontakte os. Vi står altid klar med professionelle løsninger og et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at høre mere om vores andre services heriblandt tagrenovering og renovering af hus.

Vi kan enten kontaktes på tlf. 28 93 44 06 eller e-mail casper@kuhoj.dk.​

Så få et godt tilbud på tømrer- & snedkerarbejde i dag

​Om os

Giv os en udfordring og vi løser den. Vi yder det ekstra for dig, der gør, at du får præcis det resultat, du drømmer om. Med vores store erfaring i bagagen kan du være sikker på, at vi altid møder dine krav om den bedste kvalitet til en fornuftig pris. 

Vi er medlem af byg garanti

Vi er medlem af Dansk Byggeri. Medlemmer af Dansk Byggeri er naturligvis omfattet af Byg Garanti. 

Kuhøj Tømrer & Snedker

☎ ​28 93 44 06

CVR: 38461656